NEPSIS SUMMER FESTIVAL 2016

This post is also available in: Franceză

Anul acesta echipa Nepsis Franţa organizează cea de-a 2a ediţie a festivalului de vară. Aşa ca anul trecut, evenimentul se împarte în 3 părţi principale: un concurs muzical dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani, un bal tematic şi un concert.

 

Concursul muzical : FOLK şi FOLCLOR

Data : Sâmbătă 18 iunie 2016 – 10 :00 – 18 :00

Adresa : 123 Rue St Dominique 75007 Paris

Genul : Dacă anul trecut genul muzical ales a fost folk, anul acesta, la cerinţa concurenţilor ediţiei precedente, s-a adăugat o nouă temă : folclor.

Juriul : Anul acesta, juriul va fi format din Simona EFTINOIU, Andreea SOARE şi Vasile ŞEICARU.

Premii : Se vor premia primele 3 locuri a fiecărei secţiuni de concurs.

Modalitate de participare : Orice tânăr talentat şi pasionat de folk şi /sau de folclor se poate înscrie la concursul nostru. Fiecare concurent se poate înscrie la una sau la amândouă dintre cele doua secţiuni, mărindu-şi astfel posibilitatea de a câştiga unul dintre cele 6 premii propuse. Se pot înscrie tineri din Mitropolia Ortodoxa Româna a Europei Occidentale şi Meridionale dar şi din România. Se vor accepta candidaturile celor care completează formularul de înscriere (aici) ŞI trimit înregistrările pieselor cu care se vor prezenta în concurs, pe adresa noastră de mail : nepsis.france@mitropolia.eu. Confirmarea participării va fi făcută în urma unei preselecţii a înregistrărilor primite.

Public şi însoţitorii concurenţilor : Festivalul este deschis publicului însa înscrierea este obligatorie pentru toţi cei care vor să îi însoţească pe tinerii concurenţi. Este nevoie doar de numele şi prenumele dumneavoastră –> completaţi AICI. Nu uitaţi să veniţi cu o piesă de identitate la dumneavoastră în ziua concursului.

 

Balul Tinerilor : « SÂNZÂIENELE »

Dat fiind faptul că data festivalului nostru este foarte apropiată de Ziua Sânzâienelor (21 iunie), ne-am gândit să cinstim şi să promovăm această sărbătoare. Astfel, ne alăturăm întregii mişcări de promovare a iei româneşti şi o cerem ca element vestimentar obligatoriu la bal.

Data : Sâmbătă 18 iunie 2016 – 19 :00 – 23 :30

Adresa : 123 Rue St Dominique 75007 Paris

Meniu : Muzică bună, suprize pe măsură, masă românească, oameni veseli şi primitori  🙂

Cod Vestimentar : IE (românească sau din alte colţuri ale lumii)

Bilete : 5€. Se pot achiziţiona din orice parohie ortodoxă românească din Regiunea Pariziană (vezi lista şi adresa AICI) sau contactându-ne pe pagina noastră de facebook sau scriindu-ne pe adresa noastră de e-mail.

 

Cei care vin dinafara regiunii pariziene, pot gasi informatii despre cazare ieftina AICI.

 

Concert: Vasile ŞEICARU

Dacă anul trecut ne-am bucurat de prezenţa lui Ştefan HRUŞCĂ, anul acesta nu puteam să nu invităm în cadrul festivalului nostru un alt nume ce nu necesită prezentare : Vasile ŞEICARU.

Data : Duminică 19 iunie 2016 începând cu ora 19:00

Adresa : 56 rue de la Fraternité,  93230 Romainville

Bilete : 15€. Se pot achiziţiona din orice parohie ortodoxă românească din Regiunea Pariziană (vezi lista şi adresa AICI) sau contactându-ne pe pagina noastră de facebook sau scriindu-ne pe adresa noastră de e-mail.

 

Vă aşteptăm numeroşi !!

@NepsisTeam

 


NSF2 - apel participare

3 thoughts on “NEPSIS SUMMER FESTIVAL 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *