Pelerinaj Nepsis în Tara Sfânta, 19-26 noiembrie 2016

Dragilor,

Echipa Nepsis France a organizat pentru prima dată, un pelerinaj la Locurile Sfinte, cu și pentru tineri, în perioada 19-26 noiembrie 2016.

Condiții de participare: tineri între 18 şi 30 de ani, care participă la activitățile Nepsis sau se implică activ într-o parohie din Mitropolia Ortodoxă a Europei Occidentale și Meridionale.

Detalii despre pelerinaj gasiti pe pagina ” Pelerinaj în Tara Sfanta 2016″

Cu drag,

#NepsisTeam

4 thoughts on “Pelerinaj Nepsis în Tara Sfânta, 19-26 noiembrie 2016

  • Doamne ajuta. Eu locuiesc in Anglia, am 26 de ani si am mai participat anul trecut in Cluj la intalnirea tinerilor. Care sunt condiitile ca sa pot participa si eu? De ce as avea nevoie? Cat ar costa? De unde se porneste? Va multumesc mult

    • Buna Andra,
      tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail la adresa noastra (nepsis.france@mitropolia.eu) si sa verificam zborurile din aeroportul cel mai apropiat de tine si Tel Aviv intre 19 si 26 noiembrie. Ne scrii si discutam detalii.
      Cu drag

  • Doamne Ajuta ma numesc valeriu si am 32ani imi doresc foarte mult sa merg la acest pelerinaj sunt in franta orasul Bordeaux dmnl Episcop Marc ma directionat la dumneavoastra astept un raspuns de la dumneavoastra da ca este cu putinta de a merge va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *