Congres Nepsis MOREOM 2018 – Paris

This post is also available in: Franceză

Dragi prieteni, Congresul Nepsis MOREOM 2018 va avea loc la Paris în perioada 11-13 mai 2018, în continuarea congresului Mitropoliei.

Un site dedicat a fost creat pentru congresul Nepsis MOREOM 2018: http://paris.nepsis.org/ Aici veți găsi informațiile legate de congresul Nepsis și formularul de înscriere.

Congresul se va desfășura la Catedrala mitropolitană „Sfinții Arhangheli Mihail, Gavriil și Rafail” din Paris (9 bis, rue Jean de Beauvais, 75005 Paris). Invitatul congresului este părintele diacon Adrian Sorin Mihalache (Iași), care va susține conferința „Fiecare clipă contează!”

În condițiile în care congresul are lor în centrul Parisului, organizatorii nu pot să asigure cazarea participanților într-un singur loc, dar la momentul înscrierii puteți solicita ajutorul lor pentru a găsi o cazare convenabilă.

Taxa de participare este de 15 EUR și în formularul de înscriere sunt specificate modalitățile în care poate fi plătită.

În pagina dedicată congresului din site – http://paris.nepsis.org/evenement/congresul-nepsis-moreom-2018/ – veți găsi programul, legătura către formularul de înscriere și alte informații.

Mai multe documente (propuneri pentru cazare, program pdf, ateliere etc.) vor fi transmise prin email participanților.

Vă așteptăm cu drag la Paris în zilele de 11-13 mai 2018 !

(transmiteți aceste informații prietenilor și cunoscuților voștri care ar putea fi interesați de cel mai important eveniment Nepsis din an – congresul Nepsis MOREOM)
Congres MOREOM 2018_mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *