Felicitări de Crăciun

This post is also available in: Franceză

NEPSIS France organizează în fiecare an Ateliere de Creaţie, cu diferite teme, deschise tuturor tinerilor dornici să îşi dezvolte spiritul creativ.
De mai bine de 5 ani, în cadrul acestui Atelier, organizăm cu ocazia venirii Crăciunului un eveniment dedicat CONFECŢIONĂRII DE FELICITĂRI 😉 .
Activitatea este organizată in cursul lunii Decembrie a fiecărui an şi se desfăşoară pe durata a 3-4 ore. In funcţie de numărul participanţilor şi de dorinţa acestora, felicitările create pot fi păstrate de către participanţi, trimise către alte asociaţii şi/sau vândute în scopuri caritabile.

 

In 2014, Atelierul de Creaţie s-a desfăşurat in 2 etape:

  • Etapa I – 6 Decembrie 2014:  echipa NEPSIS France a încadrat copiii Parohiei Ortodoxe Romane „Sfinţii Trei Ierarhi” din Romainville la confecţionarea de felicitări în timpul împodobirii bradului de Crăciun.

image3

 

 

  • Etapa 2 – 19 Decembrie 2014: o parte din tinerii nostri s-au întâlnit pentru a confecţiona şi ei tradiţionalele felicitari de Crăciun 🙂
    image4

 

Atelierul de Confecţionare Felicitări 2015 s-a desfasurat in cadrul NEPSIS WINTER FESTIVAL sub forma unui atelier pentru copii, la sediul Institutului Cultural Roman din Paris. Mai multe poze pe pagina noastra de Facebook. 

Anul acesta un nou atelier de creatie a felicitarilor de Craciun va avea loc. Acesta va fi anuntat in cursul lunii Noimebrie.

Ramâi aproape de noi.

 

Responsabil Atelier Creaţie

Mihai LAURUS – mlaurus89@gmail.com

@NEPSIS Team

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *