Ateliere de Creatie

This post is also available in: Franceză

NEPSIS France organizează în fiecare an Ateliere de Creaţie, cu diferite teme, deschise tuturor tinerilor dornici să îşi dezvolte spiritul creativ.
De mai bine de 5 ani, în cadrul acestui Atelier, organizăm cu ocazia venirii Crăciunului un eveniment dedicat CONFECŢIONĂRII DE FELICITĂRI 😉 .

 

Activitatea este organizată in cursul lunii Decembrie a fiecărui an şi se desfăşoară pe durata a 3-4 ore. In funcţie de numărul participanţilor şi de dorinţa acestora, felicitările create pot fi păstrate de către participanţi, trimise către alte asociaţii şi/sau vândute în scopuri caritabile.

 

In 2014, Atelierul de Creaţie s-a desfăşurat in 2 etape:

  • Etapa I – 6 Decembrie 2014:  echipa NEPSIS France a încadrat copiii Parohiei Ortodoxe Romane „Sfinţii Trei Ierarhi” din Romainville la confecţionarea de felicitări în timpul împodobirii bradului de Crăciun.

image3

 

 

  • Etapa 2 – 19 Decembrie 2014: o parte din tinerii nostri s-au întâlnit pentru a confecţiona şi ei tradiţionalele felicitari de Crăciun 🙂
    image4

 

Atelierul de Confecţionare Felicitări te aşteaptă anul acesta să te alături echipei şi să redescoperi copilul din tine  😀
Data desfăşurării activităţii va fi confirmată în cursul lunii Noiembrie pe această pagină.
Te aşteptăm cu drag.

 

Responsabil Atelier Creaţie

Nina CIORNEI – ninaciornei@mail.ru

@NEPSIS Team

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *